.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #ccb54b; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #ccb54b; }
DSC 0787 bw
Lijn happy flow

Kids Flow

Een moment van échte quality time met je kind, voor jullie samen! Waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar.

kinderopvang

Kids Flow verzorgt nu ook workshops en lessenreeksen op locatie, onder andere bij de kinderopvang! Samen kiezen we een thema op maat die bij de eigen visie/doelstelling van de kinderopvang past. Dit kan met de leidsters op de groep en ook met de ouders erbij voor een extra workshop. Onze professionele docenten hebben veel ervaring met het lesgeven op kinderdagverblijven en denken daarom graag met jullie mee.

Baby - wobbelyoga (4 maanden tot 1 jaar)
Vanaf 4 maanden tot wanneer je kindje gaat lopen kun je met je kindje meedoen met de baby yoga. In deze les gaan we aan de slag met kiekeboe spelletjes en yoga-oefeningen waarbij we de baby’s stimuleren om hun eigen lichaam beter te leren kennen. Daarnaast doen we balansoefeningen waarbij je kindje meebeweegt op de golven van je benen tijdens een liedje en vliegt je kindje als een vogeltje door de lucht. De baby yogales wordt altijd afgesloten met ontspanning, door een massage op een schapenvachtje op de Wobbel.
Samen met de verzorgers en/of de ouders nemen we jullie mee op ontdekkingstocht met de baby’s zodat jullie nadien ook weer nieuwe ideeën hebben voor op de opvang of om thuis met hen samen te doen.

Dreumes/Peuter - Wobbelyoga met muziek (1 tot 2 jaar & 2 tot 3 jaar)
Voor de dreumesjes bieden we een leuke muzikale yogales aan. De juf maakt er telkens weer een feest van met verschillende muziekinstrumenten en haar mooie stem. En geen zorgen, tot 7 jaar vinden kinderen alle stemmen mooi ;-) In deze les worden verschillende attributen gebruikt zoals eitjes waarmee geschud kan worden en een XL parachute. Met muziek, deze attributen en yoga combineert de juf alles op een speelse manier, waarbij de thema’s van de les zijn geïnspireerd op de seizoenen. We nodigen de dreumesjes en/of peuters uit om lekker te bewegen en te zingen!

Peuter - Wobbelyoga (3 tot 4 jaar)
Bij de Peuter - Wobbelyoga staat het Wobbelboard centraal. De Wobbel is op de gekste manieren te gebruiken, waarbij de fantasie van je peuter geprikkeld en uitgedaagd wordt. Je kunt er onder, op, springen, dansen, verstoppertje en zelfs poppenkast spelen met de Wobbel! Superleuk om samen met de peuters van elkaar te genieten, te lachen en op yoga avontuur te gaan. Durven jullie het avontuur aan om je innerlijke kind er zelf ook weer even uit te laten?
De juf neemt jullie elke les weer mee in een wereld van dieren, vormen, seizoenen en feestdagen. Zonder overprikkeling en met voldoende uitdaging. Op het einde komen we weer tot rust tijdens een pizza massage of door het weerbericht te tekenen op elkaars rug!

Houd er rekening mee dat Happy Flow negen Wobbels heeft, waarbij per Wobbel eventueel door twee kinderen samengewerkt kan worden.

Kosten

Neem contact op met ons voor verdere informatie en kosten,
wij geven jullie graag een wobbelachtige ervaring!