.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #ccb54b; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #ccb54b; }
DSC 0422 bw
Lijn happy flow

Kids Flow

Een moment van ├ęchte quality time met je kind, voor jullie samen! Waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar.

Kinderfeestje & festival

Party Time!

Daar zijn we ook wel altijd voor te vinden, hup de Wobbels in de auto en rijden maar...
Dus ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje of een ander evenement, dan komen we graag naar jou toe voor een heus wobbelyoga festijn!

Juf Sacha kan op woensdagmiddag naar jullie thuis komen (of op een andere locatie) voor een spetterend wobbelfeestje met wobbel-bingo, een thema naar keuze en natuurlijk wobbelyoga voor max 9 kindjes in de leeftijd van 2 tot 8 jaar.
We hebben 9 wobbels en tapijten zodat er eventueel ook buiten gewobbeld kan worden, samen zorgen we voor passende versiering erbij.

Organiseer je een festival en denk je dat de Wobbelyoga een mooie plaats zou innemen bij jullie op het veld met al onze gekleurde wobbels en vooral blije kinderen, laat het ons weten!

Hang de slingers maar al op want wij hebben er zin in!

Kosten

De kosten zijn 120 euro voor 1,5 uur (max 9 kinderen) excl. parkeer/vervoerskosten.
Neem contact op met ons voor verdere informatie
Wij geven jullie graag een wobbelachtige ervaring!