.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #ccb54b; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #ccb54b; }
DSC 0478 bw
Lijn happy flow

Kids Flow

Een moment van échte quality time met je kind, voor jullie samen! Waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar.

School & BSO

Wil je een leuke activiteit organiseren op school of op de BSO? Dan komt Happy Flow graag bij jullie langs! We kunnen samen kijken naar geschikte thema’s en voor welke doeleinden de workshop gegeven wordt. Jullie kunnen zelf bepalen voor welke doelgroep/leeftijd de workshop is en ook of het Wobbelboard een onderdeel van de yogales is.

Hou er rekening mee dat Happy Flow negen Wobbels heeft, waarbij per Wobbel eventueel door twee kinderen samengewerkt kan worden.

Kleuter - (Wobbel)yoga (4 tot 6 jaar)
Bij de Kleuter - Wobbelyoga verleggen we de uitdaging op het gebied van het Wobbelen en balanceren nog net wat verder dan bij de peuterles. In deze lessen komen de dieren-yogahoudingen steeds meer aan bod en maken we een heus avontuur mee, waarbij de Wobbel volledig geïntegreerd is. Door de ritmische bewegingen op het Wobbelboard komen de kleuters eerst in actie, om nadien voldaan met een rustig hoofd te ontspannen op een schapenvelletje op de Wobbel. De kleuters laten we zich meer bewust worden van hun ademhaling door bijvoorbeeld een steentje op hun buik te leggen die op en neer beweegt.

Vooral nu ze op school veel nieuwe indrukken krijgen is deze les een mooie combinatie tussen inspanning en ontspanning waarbij ze zichzelf volledig mogen uiten.

Kids - Mindfulness & (Wobbel)yoga (7 tot 10 jaar) NIEUW!
Bij de Kids - Wobbelyoga worden onze eigen emoties meer onder de loep genomen. Hoe voelen we ons nu eigenlijk? Wat doen we als we boos en verdrietig zijn en hoe kunnen we daar beter mee omgaan?
Hier komt een mooie samenwerking tot stand van mindfulness en yoga. In deze lessenreeks of workshop kijken we samen naar wat er op dat moment voor thema/emotie centraal staat in de groep en waarvan jullie willen dat de groep er wat meer bij stil staat. Er kan bijvoorbeeld naar het thema pesten gekeken worden, om de kinderen op een positieve en speelse manier weer te laten samenwerken met de hele groep door middel van teamspelletjes en massageoefeningen.

Ook is het mogelijk om een aanvullend pakket aan te schaffen met extra yogaoefeningen, massagespelletjes en energizers op papier, die in de klas of op de BSO ingezet kunnen worden. Dit pakket bevat ook massageballetjes en andere attributen die bij de oefeningen horen.

Computer/iPad yoga voor in de klas (vanaf groep 1) NIEUW!
Onze kinderen zijn de eerste generatie kinderen die van jongs af aan zoveel tijd achter een beeldscherm doorbrengen. Zowel op de telefoon, iPad/tablet of de (spel)computer. Hiervan is de volledige impact nog niet bekend, duidelijk is wel dat het witte beeldscherm niet goed is voor hun ogen. Ook wordt er nu al bij de fysiotherapeuten gesproken over een iPad nek. Daarom is het nu beslist de tijd om daar actie op te ondernemen.
In deze workshop gaan we aan de slag met kinderen, door ze bewust te maken van hun houding, op een speelse manier. We leren specifieke yogahoudingen, ademhalingsspelletjes en massageoefeningen aan. Deze oefeningen en houdingen kunnen met de kinderen in de klas uitgevoerd worden, als pauze tussen de verschillende lessen in.

Ook is het mogelijk om een aanvullend pakket aan te schaffen met extra yogaoefeningen, massagespelletjes en energizers op papier, die in de klas of op de BSO ingezet kunnen worden. Dit pakket bevat massageballetjes en eventueel ook houders voor de iPad’s voor een betere zithouding.

Kosten

Neem contact op met ons voor verdere informatie en kosten,
wij geven jullie graag een wobbelachtige ervaring!