.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #ccb54b; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #ccb54b; }
DSC 0307 bw
Lijn happy flow

Kids Flow

Een moment van échte quality time met je kind, voor jullie samen! Waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar.

Dreumes wobbel yoga

Zodra je kindje 1 jaar is mag je doorstromen van de baby yogales naar deze leuke muzikale les. Juf Annemarieke maakt er telkens weer een feest van met verschillende muziekinstrumenten en haar mooie stem. En geen zorgen, tot 7 jaar vindt jouw kind jouw stem het allermooist ;-)
In deze les wordt het Wobbelboard op een rustige manier geïntroduceerd, en worden verschillende attributen gebruikt zoals eitjes waarmee geschud kan worden en een XL parachute. Met muziek, deze attributen en yoga wordt alles gecombineerd op een speelse manier, waarbij de thema’s van de les zijn geïnspireerd op de seizoenen.
We nodigen jou en je dreumes (1 tot 2,5 jaar) uit om lekker te komen bewegen en zingen in deze gezellige Wobbelyoga les!

We vinden het belangrijk bij Studio Mama Flow dat ieder kind mag ontwikkelen op zijn eigen tempo, dus ook in de lessen kies jij samen met je kindje welke prikkels fijn zijn of wanneer je even een rustmoment moet inbouwen. Kom vooral om samen met je kindje te genieten!

kosten

Als je met 1 kind komt dan zijn de kosten: €17
Kom je met 2 kinderen (met 1 volwassen) dan zijn de kosten: €27 (mail je ons dan even om dat te laten weten?)

WANNEER

Zaterdag 17/2 (winterdieren)

Zaterdag 30/3 (paaseieren avontuur)

Zaterdag 11/5 (circus acrobaten)

Zaterdag 22/6 (zomerpret)AANMELDEN
Nadat je de ouder&kind yoga les hebt aangeschaft in de shop kan je deze boeken in de agenda die je in je Virtuagym account vind.

(Let op! als je nog geen account hebt bij Studio Mama flow dan niet eerst inloggen want het systeem kent je nog niet, dan eerst in de webshop een ouder&kind yoga les kopen want op die manier maak je pas een account aan.)

DOCENT
Sacha Van Den Bogaard

Follow us @studiomamaflow