20190817 225210

'TEAM WORK MAKES THE DREAM WORK'

Team

Aangezien ik naast mijn werk ook een mama ben van 3 schoolgaande kinderen (lees: taxichauffeur) ben ik heel blij met de hulp en inspiratie van de volgende docenten van Happy Flow in het weekend!

Annemarieke Heeren

Muziek is mijn passie en om dat de combineren met bewuste beweging zoals yoga is heerlijk!
De ruimtes bij Flowplaza zijn ook uitermate geschikt om in te bewegen en te zingen. Het klinkt direct mooi en dat komt binnen in de kleine lijfjes!
De dreumesjes staan enorm open voor muziek en beweging en ik vind het genieten om te zien hoe ze samen met hun mama of papa tijdens de lessen hun lijfje op allerlei manieren ontdekken. Wat ook mooi is om te zien, zijn de verschillende reacties. Alle kinderen beleven een workshop op hun eigen manier. Soms staand of zittend midden in de ruimte, soms bij mama op schoot, of als ik geluk heb bij mij  Alles is in ieder geval oké want ieder kind beleeft en ontwikkelt op zijn eigen manier en het is mooi om daar getuige van te mogen zijn!

Logopedist, docent dreumes & peutermuziek en baby & dreumes yoga en organisator van saxofoon en celloworkshops voor kinderen en volwassenen.

Sacha Van den Bogaard

ik werk sinds 1998 met kinderen in de leeftijd van baby tot kleuter en kan enorm genieten van kinderen. Ik houd ervan dat ze altijd in beweging zijn en leven in het hier en nu. Ik hoop met mijn yogalessen kinderen meer bewust te maken van hun eigen geest, lichaam en de wereld waarin ze (op)groeien, ze met voldoende zelfvertrouwen en rust het leven kunnen ervaren.
Ik hoop daarnaast dat ik ouders kan inspireren met mijn geduld en vrolijkheid.
Tot ziens bij de ouder en kind yoga workshops op zaterdag ochtend!

Docent babymassage & wobbelyoga en pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf