.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #46797a; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #46797a; }
Website flow stress relief
Lijn yoga flow wit

Yoga Flow

Yoga Flow staat voor ontspanning én voor een soepeler en sterker lichaam. Voor elke vrouw, in elk stadium van haar leven, biedt Yoga Flow lessen aan die passen bij dit moment in haar leven.

Flow / Stress relief yoga

In deze yogales combineert Larissa verschillende stijlen zoals de Tao Yin (Chinese yoga), Well Woman yoga (Birthlight), yin yoga, meridiaan stretches en Fusion Hormoonyoga.

De focus van deze lessen ligt vooral op het bewegen vanuit je core stability (het middelpunt van je lichaam) maar dan op een vloeiende manier.
Vanuit daar laten we alle bewegingen starten, om op die manier zowel je buik als je rugspieren te activeren.
Ook oefeningen om je schouders, je borst en daarmee hart te laten ontspannen komen aan bod. Je uit-ademhaling door je mond is hierbij cruciaal.
Hierdoor breng je meer bewustzijn naar je lichaam en geest. Je eindigt hierdoor de les met een leeg hoofd en ontspannen lichaam.

De hele les is een mooie combinatie van dynamische bewegingen op het ritme van je adem (flow yoga) en ontspanningsoefeningen (stress relief).

Kosten

Bij deze lessen kun je je aanmelden met een proefles voor €10, losse les voor €17
of rittenkaarten €80/150 die je kunt kopen in onze shop.
De rittenkaart kun je gebruiken voor alle yogalessen, met uitzondering van de Ouder & kindworkshops.
Je kan je per week aanmelden via je Virtuagym account bij een les die voor jou dan het beste uitkomt.

WANNEER
Woensdag 20.30 - 21.30
in Flow Plaza.
(Deze les is ook ONLINE beschikbaar, je kan deze live volgen of nadien met de opname op een ander moment.)

AANMELDEN
Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze boeken in de agenda die je in je Virtuagym account vind.

(Let op! als je nog geen account hebt bij Studio Mama flow dan niet eerst inloggen want het systeem kent je nog niet, dan eerst in de webshop een yogales kopen want op die manier maak je pas een account aan.

DOCENT
Larissa Pietrala