.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #46797a; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #46797a; }
Website flow stress relief
Lijn yoga flow wit

Yoga Flow

Yoga Flow staat voor ontspanning én voor een soepeler en sterker lichaam. Voor elke vrouw, in elk stadium van haar leven, biedt Yoga Flow lessen aan die passen bij dit moment in haar leven.

Flow / Stress relief yoga

In deze yogales combineert Larissa verschillende stijlen zoals de Tao Yin (Chinese yoga), Well Woman yoga (Birthlight), yin yoga, meridiaan stretches en Fusion Hormoonyoga.

De focus van deze lessen ligt vooral op je core stability: het middelpunt van je lichaam. Vanuit daar laten we alle bewegingen starten, om op die manier zowel je buik als je rugspieren te activeren.
Ook oefeningen om je schouders, je borst en daarmee hart te laten ontspannen komen aan bod. De manier van ademhaling is hierbij cruciaal. Hierdoor breng je meer bewustzijn naar je lichaam en geest. Je rondt met een leeg hoofd en ontspannen lichaam de les af.

De hele les is een mooie combinatie van dynamische bewegingen op het ritme van je adem (flow yoga) en ontspanningsoefeningen (stress relief).

Kosten

Bij deze lessen kun je je aanmelden met een proefles voor € 10, losse les voor € 17 of rittenkaarten € 80/ € 150 die je kunt kopen in onze shop. De rittenkaart kun je gebruiken voor alle yogalessen, met uitzondering van de Ouder & kindworkshops. Je kunt kiezen voor een vaste dag doordeweeks of meld je per week aan via Virtuagym bij een les die voor jou dan het beste uitkomt.

WANNEER
Woensdag 20.30 - 21.30

AANMELDEN
Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze inplannen in het rooster dat in je Virtuagym-account staat.

DOCENT
Larissa Pietrala