.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #ccb54b; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #ccb54b; }
DSC 0260 bw
Lijn happy flow

Kids Flow

Een moment van échte quality time met je kind, voor jullie samen! Waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar.

Peuter wobbel Yoga

Bij de Peuter Wobbel Yoga staat het Wobbelboard centraal. De Wobbel is op de gekste manieren te gebruiken, waarbij de fantasie van je peuter geprikkeld en uitgedaagd wordt. Je kunt er onder, op, springen, dansen, verstoppertje en zelfs poppenkast spelen met de Wobbel! Super leuk om samen met je peuter (2 tot 4 jaar) van elkaar te genieten, te lachen en op yoga avontuur te gaan. Durf jij het avontuur aan om je innerlijke kind er zelf ook weer even uit te laten?
Juf Sacha neemt jullie elke les weer mee in een wereld van dieren, vormen, seizoenen en feestdagen. Zonder overprikkeling en met voldoende uitdaging. Op het einde komen we weer tot rust tijdens een pizza massage of het weerbericht te tekenen op elkaars rug! Komen jullie ook?

We vinden het belangrijk bij Studio Mama Flow dat ieder kind mag ontwikkelen op zijn eigen tempo, dus ook in de lessen kies jij samen met je kindje welke prikkels fijn zijn of wanneer je even een rustmoment moet inbouwen. Kom vooral om samen met je kindje te genieten!

kosten

Bij deze lessen kan je je aanmelden met een Ouder & Kind workshop ticket €15

WANNEER
op zaterdagochtend om 10:45 (kijk in onze agenda voor exacte data)

AANMELDEN
Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze inplannen in het rooster dat in je virtuagym account staat.

DOCENT
Sacha Van Den Bogaard