.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #46797a; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #46797a; }
DSC 0265 bw
Lijn yoga flow wit

Yoga Flow

Yoga Flow staat voor ontspanning én voor een soepeler en sterker lichaam. Voor elke vrouw, in elk stadium van haar leven, biedt Yoga Flow lessen aan die passen bij dit moment in haar leven.

Mama Core Yoga

Bij de Mama Core Yoga lessen ligt de focus op het versteviging van de buik- en bekkenbodemspieren. Dus als je na de geboorte van je kindje of later door o.a. hormonale veranderingen nog last ervaart van bekken, urineverlies of zwakke buikspieren (wat allemaal heel normaal is en vooral tijd nodig heeft om te verbeteren) dan ben je zeker welkom in deze les.
Er zijn ook voldoende ontspanningsoefening die er voor zorgen dat je ontspannen de les uitgaat :-)

Na de bevalling heeft je lichaam echt de tijd nodig om te herstellen, ze zeggen niet voor niets: 9 maanden op en 9 maanden af. (Wij zeggen vaak zelfs een jaar.) Uiteraard kun je wel al andere sporten er naast doen, zolang je nog maar goed genoeg je diepere buikspieren sterker maakt tijdens de yoga!

Maar niet alleen na de bevalling heeft je lichaam extra core training nodig, want vanaf je 35ste gaat je lichaam minder hormonen (progesteron en oestrogeen) aanmaken.
Dit kan soms invloed hebben op je spieren (spierspanning) en gewrichten, ook oude klachten van je bevalling(en) kunnen soms terug opspelen.

Geen paniek! Net door regelmatig bewust met je lichaam bezig te zijn in de vorm van yoga, massage en een gezonde leefstijl kan je heel goed je klachten aanpakken.
Wil je nog meer inzicht dan kan ik je helpen met een hormoonconsult, om je te helpen met o.a. te ontzwangeren, bij pms en bij beginnende klachten van de overgang of tijdens de menopauze.

Kosten

Bij deze lessen kun je je aanmelden met een proefles voor €10, losse les voor €17
of rittenkaarten €80/150 die je kunt kopen in onze shop.
De rittenkaart kun je gebruiken voor alle yogalessen, met uitzondering van de Ouder & kindworkshops.
Je kan je per week aanmelden via je Virtuagym account bij een les die voor jou dan het beste uitkomt.

WANNEER
Dinsdag 20.30 - 21.30
in Flow Plaza.
(Deze les is ook ONLINE beschikbaar, je kan deze live volgen of nadien met de opname op een ander moment.)

AANMELDEN
Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze boeken in de agenda die je in je Virtuagym account vind.

(Let op! als je nog geen account hebt bij Studio Mama flow dan niet eerst inloggen want het systeem kent je nog niet, dan eerst in de webshop een yogales kopen want op die manier maak je pas een account aan.

DOCENT
Larissa Pietrala