.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #cd998d; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #cd998d; }
DSC 0276 bw
Lijn mama flow wit

Mama Flow

Wij willen je inspireren, vertrouwen geven, verbinding laten maken en versterken in deze speciale periode van je leven. Tijdens de Mama Flow yogalessen ontdek je de kracht van het moederschap.

Fertiliteitsyoga

Je hebt de keuze gemaakt om samen met je partner, of alleen, een kindje te krijgen. Het kan dan heel fijn zijn om in een kleine groep met andere vrouwen je lichaam goed voor te bereiden op dit mooie avontuur.

Als je merkt dat het zwanger worden langer duurt dan je had gehoopt, dan kan dat best een impact hebben op je gemoedstoestand en je vertrouwen in je lichaam. Tijdens de workshop bij Mamaflow krijg je de kans om weer op te laden, vertrouwen te krijgen, je verhaal met andere vrouwen te delen die in dezelfde situatie zitten en krijg je tips die je mee kunt nemen in je dagelijks leven.

In deze workshop word je als eerste bewust gemaakt van je vrouwelijke lichaam, door een reeks yogaoefeningen (Fusion Hormoonyoga) waarbij we ons lichaam zowel openen als activeren en door ontspanningsoefeningen (Well Woman Yoga) om uit je drukke hoofd te komen en meer in je buik.
Ook krijg je aanvullend voedingsadvies en massage-oefeningen om zo de best mogelijke omstandigheden te creƫren om je kindje in te laten groeien. Al de informatie hierover krijg je mee op papier zodat je er ook thuis verder mee aan de slag kan gaan!

De fertiliteitsmassage is een mooie aanvulling op de yogalessen, waarin extra aandacht is voor je buik, het centrum van je lichaam en het toekomstige huisje van je kindje.

Naast het volgen van de workshop kan je ook wekelijks de Fusion Hormoonyoga lessen of Flow/stress relief lessen bij ons volgen.

kosten

WANNEER
Op dit moment staat er geen workshop gepland, mail je me bij interesse?

AANMELDEN
Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze inplannen in het rooster dat in je Virtuagym account staat.

DOCENT
Larissa Pietrala