.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #46797a; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #46797a; }
DSC 0325 bw
Lijn yoga flow wit

Yoga Flow

Yoga Flow staat voor ontspanning én voor een soepeler en sterker lichaam. Voor elke vrouw, in elk stadium van haar leven, biedt Yoga Flow lessen aan die passen bij dit moment in haar leven.

Fusion Hormoonyoga

"Aanvaard je hormonale problemen niet, ga aan het werk en krijg ‘happy hormones’ for ever!"
Sylvia Mullaart - Bonn


Fusion Hormoonyoga is een dynamische yogareeks die ervoor zorgt dat je meer energie krijgt en je weer fijn in je lichaam voelt. De serie bestaat uit specifieke, dynamische yogaoefeningen met een stevige ritmische bhastrika-(vuur)ademhaling en een energiegeleiding die de hormoonklieren met elkaar verbindt. Daarnaast worden de lessen ook aangevuld met andere stress-reducerende yogavormen die meer ontspanning creëren.

De serie helpt vrouwen om meer balans te krijgen bij de hormoonschommelingen, zodat er op een natuurlijke manier weer evenwicht ontstaat. Dit realiseert een afname van klachten bij PMS, PCOS, vruchtbaarheidsklachten, schildklierproblemen, menstruatieproblemen en rondom de menopauze.

Hormoonyoga biedt de mogelijkheid om ons vrouwenlichaam te ondersteunen en verlichting te brengen in alle fasen van een vrouwenleven! In eerste instantie was de hormoonyoga bedoeld voor vrouwen in de overgang, maar het bleek dat alle vrouwen vanaf de puberteit t/m de overgang baat hebben bij de regelmatige beoefening van deze serie. Om de overgang rustiger te laten verlopen wordt het daarom aangeraden om vanaf 35 jaar te starten voor de preventieve werking. Het is zo mooi om een serie te hebben die geschikt is voor bijna alle vrouwen van alle leeftijden!

Workshop

We bieden een paar keer per jaar een 3-weekse workshop aan; bestaande uit 3 sessies van 3 uur. De eerste 2 sessies bestaan uit het aanleren van de yogareeks en de laatste sessie uit een yoga- en voedingsgedeelte.
Na deze workshop kun je dan aan de slag om de yogaserie zelf thuis uit te voeren en je voeding aan te passen aan jouw lichaam en cyclus door middel van een syllabus die je zult meekrijgen.

Dus dames: zie het als een cadeautje voor jezelf om deze workshop te volgen!
Zeker als je wat meer balans kan gebruiken bij:
- menstruatieklachten zoals PMS en PCOS
- stemmingswisselingen
- onvruchtbaarheid en ondersteuning bij IVF
- verstoorde hormoonhuishouding na de bevalling
- klachten rondom de overgang

Naast het volgen van de workshop zijn onze Fusion Hormoonyoga lessen op woensdagochtend ideaal om wekelijks je hormonen te boosten!

Kosten

Voor de workshops gelden andere prijzen. Voor de yogalessen geldt nog steeds:

Bij deze lessen kun je je aanmelden met een proefles voor € 10, losse les voor € 17 of rittenkaarten € 75/ € 135 die je kunt kopen in onze shop. De rittenkaart kun je gebruiken voor alle yogalessen, met uitzondering van de Ouder & kindworkshops. Je kunt kiezen voor een vaste dag doordeweeks of meld je per week aan via Virtuagym bij een les die voor jou dan het beste uitkomt.

WANNEERAANMELDEN

Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kun je deze inplannen in het rooster dat in je virtuagym account staat.

DOCENT Larissa Pietrala