.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #cd998d; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #cd998d; }
DSC 0276 bw
Lijn mama flow wit

Mama Flow

Wij willen je inspireren, vertrouwen geven, verbinding laten maken en versterken in deze speciale periode van je leven. Tijdens de Mama Flow yogalessen ontdek je de kracht van het moederschap.

Fertiliteitsyoga

Als je merkt dat het zwanger worden langer duurt dan je had gehoopt, dan kan dat best een impact hebben op je gemoedstoestand en je vertrouwen in je lichaam.
Daarom is het zo belangrijk om juist nu goed voor jezelf te zorgen!
Tijdens de lessen bij Studio Mama Flow krijg je de kans om weer op te laden, weer vertrouwen te krijgen en krijg je tips die je mee kunt nemen in je dagelijks leven.
Het kan dan heel fijn zijn om in een groep met andere vrouwen je lichaam goed voor te bereiden op dit mooie avontuur van een kinderwens.

Door een reeks yogaoefeningen (Fusion Hormoonyoga) waarbij we ons lichaam zowel openen als activeren en door ontspanningsoefeningen (Well Woman Yoga) om uit je drukke hoofd te komen en meer in je buik, wordt je weer bewust gemaakt van je vrouwelijke lichaam.

Een hormoonconsult kan je extra ondersteunen om zo de best mogelijke omstandigheden te creëren om je kindje in te laten groeien met aanvullend voedingsadvies en massage-oefeningen. Al de informatie hierover krijg je mee op papier zodat je er ook thuis verder mee aan de slag kan gaan!

Nog een mooie aanvulling op de yogalessen is een fertiliteitsmassage , waarin extra aandacht is voor je buik, het centrum van je lichaam en het toekomstige huisje van je kindje. Bij deze massage gaat het vooral om de doorbloeding van je baarmoeder en de omliggende organen, na de massage krijg je nog een pakking met Castor olie mee naar huis om dit proces ook verder thuis te kunnen voortzetten.

Fertiliteitsyoga valt onder Fusion Hormoonyoga lessen in de agenda, mail je me om te laten weten dat je een kinderwens hebt, dan krijg je nog extra informatie van mij.

kosten

Bij deze lessen kun je je aanmelden met een proefles voor €10, losse les voor €17
of rittenkaarten €75/ €135 die je kunt kopen in onze shop.
De rittenkaart kun je gebruiken voor alle yogalessen, met uitzondering van de Ouder & kindworkshops.
Je kan je per week aanmelden via je Virtuagym account bij een les die voor jou dan het beste uitkomt.

WANNEER
Woensdag 9.00-10.00 in Flow Plaza.
(Deze les is ook ONLINE beschikbaar, je kan deze live volgen of nadien met de opname op een ander moment.)

AANMELDEN

Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze boeken in de agenda die je in je Virtuagym account vind.

(Let op! als je nog geen account hebt bij Studio Mama flow dan niet eerst inloggen want het systeem kent je nog niet, dan eerst in de webshop een yogales kopen want op die manier maak je pas een account aan.

DOCENT
Larissa Pietrala

Follow us @studiomamaflow