.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #ccb54b; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #ccb54b; }
DSC 0260 bw
Lijn happy flow

Kids Flow

Een moment van échte quality time met je kind, voor jullie samen! Waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar.

Peuter wobbel Yoga

Bij de Peuter Wobbel Yoga staat het Wobbelboard centraal. De Wobbel is op de gekste manieren te gebruiken, waarbij de fantasie van je peuter geprikkeld en uitgedaagd wordt. Je kunt er onder, op, springen, dansen, verstoppertje en zelfs poppenkast spelen met de Wobbel! Super leuk om samen met je peuter (2 tot 4 jaar) van elkaar te genieten, te lachen en op yoga avontuur te gaan. Durf jij het avontuur aan om je innerlijke kind er zelf ook weer even uit te laten?
Juf Sacha neemt jullie elke les weer mee in een wereld van dieren, vormen, seizoenen en feestdagen. Zonder overprikkeling en met voldoende uitdaging. Op het einde komen we weer tot rust op ons schapenvachtje tijdens een pizza massage of het weerbericht te tekenen op elkaars rug! Komen jullie ook?

We vinden het belangrijk bij Studio Mama Flow dat ieder kind mag ontwikkelen op zijn eigen tempo, dus ook in de lessen kies jij samen met je kindje welke prikkels fijn zijn of wanneer je even een rustmoment moet inbouwen. Kom vooral om samen met je kindje te genieten!

kosten

Als je met 1 kind komt dan zijn de kosten: €17
Kom je met 2 kinderen (met 1 volwassen) dan zijn de kosten: €27 (mail je ons dan even om dat te laten weten?)

WANNEER

Zaterdag 17/2 (winterdieren)

Zaterdag 30/3 (paaseieren avontuur)

Zaterdag 11/5 (circus acrobaten)

Zaterdag 22/6 (zomerpret)


AANMELDEN
Nadat je de ouder&kind yoga les hebt aangeschaft in de shop kan je deze boeken in de agenda die je in je Virtuagym account vind.

(Let op! als je nog geen account hebt bij Studio Mama flow dan niet eerst inloggen want het systeem kent je nog niet, dan eerst in de webshop een ouder&kind yoga les kopen want op die manier maak je pas een account aan.)

DOCENT
Sacha Van Den Bogaard

Follow us @studiomamaflow