.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #46797a; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #46797a; }
Website flow stress relief
Lijn yoga flow wit

Yoga Flow

Yoga Flow staat voor ontspanning én voor een soepeler en sterker lichaam. Voor elke vrouw, in elk stadium van haar leven, biedt Yoga Flow lessen aan die passen bij dit moment in haar leven.

Flow / Stress relief yoga

In deze yogales combineert Larissa verschillende stijlen zoals de Tao Yin (Chinese yoga), Well Woman yoga (Birthlight), yin yoga, meridiaan stretches en Fusion Hormoonyoga.

De focus van deze lessen ligt vooral op het bewegen vanuit je core stability (het middelpunt van je lichaam) maar dan op een vloeiende manier. Vanuit daar laten we alle bewegingen starten, om op die manier zowel je buikspieren* als al je andere spieren te activeren.

Ook oefeningen om je schouders, je borst en daarmee je hart te laten ontspannen komen aan bod in combinatie met een neus in-ademhaling en een mond uit-ademhaling. Hierdoor breng je meer bewustzijn naar je lichaam en geest en eindig je de les met een leeg hoofd en ontspannen lichaam.

De hele les is een mooie combinatie van dynamische bewegingen op het ritme van je adem (flow yoga) en ontspanningsoefeningen (stress relief). Eerst activeren en daarna ontspannen.

*Omdat we onze buikspieren in deze les gaan gebruiken is het van belang dat je buikspieren goed herstelt zijn! Daarom raad ik aan om na je bevalling eerst te starten met de Mama Core Yoga en dan pas door te stromen naar deze les.

Kosten

Bij deze lessen kun je je aanmelden met een proefles voor €10, losse les voor €17
of 5/10 rittenkaarten voor €80/€150.

WANNEER
Woensdag 20.30 - 21.30
in Flow Plaza.
(Deze les is ook ONLINE beschikbaar, je kan deze live volgen of nadien met de opname op een ander moment.)

AANMELDEN
Boek HIER je les.

DOCENT
Larissa Pietrala

Follow us @studiomamaflow