.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #cd998d; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #cd998d; }
DSC 0917 bw
Lijn mama flow wit

Mama Flow

Wij willen je inspireren, vertrouwen geven, verbinding laten maken en versterken in deze speciale periode van je leven. Tijdens de Mama Flow yogalessen ontdek je de kracht van het moederschap.

Privé Partnerles 'teamwork tijdens de bevalling'

Bij Studio Mama Flow werken we niet met groepspartnerlessen maar heb ik bewust gekozen om privé partnerlessen te geven.

Op deze manier kan ik veel meer op maat met jullie werken, kijken waar jullie behoefte ligt en aan de hand daar van jullie de nodige informatie en oefeningen meegeven om jullie goed voor te bereiden om deze mooie gebeurtenis!

Jullie krijgen ook een hand-out met alle oefeningen/theorie.
Belangrijk: we gaan NIET puffen maar jullie wel leren om samen een voorbereid team te zijn dat vol vertrouwen de bevalling in gaat.
Heb je al een kindje(s) en kan je wel wat opfrissing gebruiken ook dan is het fijn om de privé partnerles te volgen om zo nog meer te kunnen verdiepen waar je nog meer aandacht voor wilt hebben tijdens je bevalling.

Ademen, bevalhoudingen, de geboorte en jullie baby!
In het theoretische deel kijken we welke fases er zijn tijdens je bevalling, welke bevalhoudingen er allemaal zijn en hoe je om kan gaan met persweeën. Ook komen verschillende ademhalingstechnieken aan bod maar ook wat er gebeurt na de geboorte van jullie kindje, de placenta en het wat is het gouden uur? En vooral hoe je om gaat met je eigen "bevalwensen" en deze ook kan beschermen, samen met je partner leer je je rechten kennen. Het is jullie feestje :-) L

Laatste loodjes zwangerschap en start van de bevalling.
In het praktische deel gaan we rebozotechnieken (met de sjaal) uitproberen in verschillende houdingen waarmee de vrouw zich kan ontspannen en je kindje de beste positie kan laten innemen in je buik. Zowel bruikbaar tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling. Ook gaan we kijken hoe jullie weten wanneer de bevalling is gestart en jullie helpen met massagetechnieken om de ontsluitingsweeën en persweeën op te vangen.

Door mijn ervaring als Doula kan ik jullie bruikbare tools en up to date info meegeven zodat je zoveel mogelijk voorbereid en vol vertrouwen bent voor de geboorte van jullie kindje!

kosten

Je kan een Privé partnerles boeken voor bij je thuis €125 of voor in flowplaza €100.
Het duurt ongeveer 2uur.

WANNEER
Vanaf 34 weken kan je de partnerles het beste volgen.

AANMELDEN
Graag een mail te sturen naar info@studiomamaflow.nl zodat we je afspraak kunnen inplannen, vergeet niet je uitgerekende datum erbij te zetten en voorkeursdagen.

DOCENT
Larissa Pietrala

Follow us @studiomamaflow